Vriendschappelijk

Naast de verschillende kampioenschappen is TC For Ever bijzonder actief in diverse vriendschappelijke ontmoetingen, zij het meestal met een competitief kantje:
 
 • Slag om Gavere

  In 2011 werd een nieuwe vriendschappelijke ontmoeting in het leven geroepen: de dubbele ontmoeting met onze buren van GTC Gavere. Dubbelwedstrijden, verbroedering, gezelligheid, en spijs en drank staan centraal! 

  Het deed ons heel veel plezier toen in 2013 ook onze vrienden van TC Den Bruel aansloten, zodat we nu van een echte vriendschappelijke Slag om Gavere kunnen spreken.

  Begin september spelen we traditioneel op TC For Ever, de tweede zaterdag van de krokusvakantie op GTC Gavere, en 3 zondagen gespreid in de periode novermber - maart op TC Den Bruel.

 • Vlaamse Ardennen

  Tijdens de zomermaanden worden jaarlijks ontmoetingen in het kader van deze vriendschappelijke competitie georganiseerd.


 • Winterinterclub Witte Kaproenen

  Deze vriendschappelijke wintercompetitie gaat door in de hallen van De Witte Kaproenen in Deinze, en worden in poules gespeeld. In maart vinden de finalerondes plaats.

 

Comments