WAT KAN WEL Aanvraag van een lessenreeks bestaand uit 3 lessen van 1u. op een vast moment, gespreid over 3 opeenvolgende weken. BELANGRIJK: hou er rekening mee dat deze lessen op naam van de lesvolgers gereserveerd worden door Play 4 ever en dat je dus bewust kiest om een speelmoment minder te hebben in de week. Aanvraag afzonderlijk lessen (individueel of in groep) om techniek of tactiek bij te sturen
KOSTPRIJS Op aanvraag: Afhankelijk van de concrete wensen, samenstelling van de groep, … BELANGRIJK Voor Padellessen zijn wij volledig afhankelijk van de beschikbaarheid van de terreinen.
Omwille van het hoge ledenaantal, de drukke terreinbezetting en de huidige beschikbare accommodatie, kunnen lessen voor padel enkel op vraag georganiseerd worden. Play 4 ever kan op dit moment nog geen vaste lessenreeks aanbieden omwille van bovenstaande redenen. Deze ambities zijn er echter, maar maken deel uit van de toekomstplannen.
TENNISSCHOOL
FOR MORE INFO Play 4 ever - info@play4ever.be Vermeld zeker uw GSMnummer in de mail. De snelstse manier om u te contacteren.
GO BACK