Interclub 2014


Als je dacht dat nóg actiever zijn als club in de Interclubcompetitie dan vorig jaar onmogelijk was, dan was dat verkeerd gedacht. 

Onder het motto hoe meer zielen hoe meer vreugde, hebben we dit jaar terug een extra team bij de volwassenen waar we zo op 17 teams komen, en ook een extra team bij de jeugd waardoor we op maar liefst 12 jeugdteams komen!! 

Overal in de provincie zullen de kleuren van TC For Ever met succes verdedigd worden!

We hopen dat het weer mag blijven wat het de afgelopen maand was. Zoniet... dan is er nog onze fonkelnieuwe waterabsorptiemachine.

Volgende teams gaan aan de slag bij de volwassenen: 

De tegenstanders en reeksen zijn bekend, je vindt ze terug op de vernieuwe VTV-Site, die vanaf nu Tennisvlaanderen.be noemt. Daar kan je via 'Speler en ouder' en vervolgens 'Teamcompetitie volwassenen' alle details opzoeken met betrekking tot de Interclub.
Je kan ook via 'Clubdashbord' gaan, kies TC For Ever, of klik hier om direct op het Clubdashbord van TC For Ever terecht te komen.
 
Net zoals vorig jaar wordt er ruimte voorzien om in teamverband te trainen.
Dit schema is in uitwerking en zal binnenkort gecommuniceerd worden.

Met vragen of suggesties kan je terecht bij danny@tcforever.be voor de volwassenen, of bij bert@tcforever.be voor de jeugd. Meer informatie over de Interclub voor de jeugd vind je terug op de pagina Interclub Jeugd op deze site.

Wij wensen iedere deelnemer veel succes in de nieuwe campagne!!
 
Ċ
Danny Verschueren,
23 mrt. 2014 14:06
Comments