Competitie Volwassenen

TC For Ever is sedert jaar en dag actief in diverse kampioenschappen:
 
 • Interclub

  Dat we naast recreatieve ook het competitieve sterk aanwezig is in onze club, blijkt jaar na jaar uit het aantal ploegen dat deelneemt aan de interclubcompetitie.
  Bij de volwassenen nemen we zowel deel in de gewestelijke reeksen, als in de Nationale Juniorveteranen reeks. Meer info vind je hier.  
  Ook bij de jeugd zijn we bij de best vertegenwoordigde clubs van Oost-Vlaanderen. De U9 en U11 treden aan op woensdagnamiddag, de U13 en U15 dan weer op zaterdag om 9u30. Meer informatie vind je hier.


 • Open tornooien

  Ons Open Dubbel tornooi ging voor het eerst door in 2011. Traditioneel vindt dit tornooi plaats in de laatste week van juni en eindigt dit in het eerste weekend van juli, samen met het Open Jeugdtornooi. De finales van de jeugd worden gespeeld op zaterdag, de finales dubbel gaan door op zondag.  

  De TC For Ever Open vindt telkens plaats in augustus. Dit enkeltornooi maakt deel uit van Het Nieuwsblad Criterium, en is één van de grootste van Oost-Vlaanderen. Nieuw dit jaar is deelname aan het prestigieuze Belgian Circuit voor wat betreft de reeksen Heren 1 (2 sterren) en Dames 1 (1 ster).


 • Clubkampioenschapen

  Voor een dergelijke competitief ingestelde club kan natuurlijk ook een CK niet ontbreken, zowel voor de jeugd (enkel), als voor volwassenen (dubbel en enkel).

Comments