Nieuwsberichten‎ > ‎

Verslag Jeugdinterclub woensdag 25 april

Geplaatst 25 apr. 2012 13:00 door Bert Dhondt   [ 1 mei 2012 03:53 bijgewerkt door Webmaster TC For Ever ]
 
Een zeer zware interclubdag vandaag met veel regen en nog meer wind. Drie ploegen speelden op verplaatsing en vier ploegen moesten thuis aantreden. De thuisploegen werden naar Nazareth of Gavere gestuurd. Een klein verslagje…
 

Twee J9-ploegen trokken binnen naar de sporthal van Nazareth:

J9/2 A speelde tegen TC Beukenhof (Aalst). Zowel Robbe als Mateo wonnen hun enkelwedstrijd met tweemaal 4-0. Ook de dubbel wisten ze te winnen met 4-0 / 4-2. De jongens speelden heel mooi tennis en behaalden een zeer verdiende zege. Op naar de volgende!

J9/2 A speelden tegen ’T Broeksken (Hamme). Zowel Gust en Robbe verloren met 4-0 / 4-0 hun wedstrijd tegen hele goeie tegenstanders. Ook de dubbel verloren ze met deze cijfers. De inzet was er, de tegenstanders was gewoonweg te sterk. Volgende keer proberen we het opnieuw jongens!

Twee J12-ploegen trokken naar de terreinen van GTC Gavere:

J12/3 A speelden tegen de Witte Kaproenen (Deinze). Mathias verloor de eerste wedstrijd, ondanks een hele sterke wedstrijd. Elias won de tweede enkel met overtuigende cijfers. Alles kwam aan op de dubbelwedstrijd van Arne en Mathias. De druk was groot en de spanning was te snijden. De eerste set wonnen de jongens, maar de tweede verloren ze in de T-break. Alles kwam aan op de super T-break en ondanks de vechtlust, het goede tennis en de ongelofelijke inzet, verloren ze deze en zo de ontmoeting. De ontgoocheling bij sommigen was groot, maar met opgeheven hoofd konden ze het terrein verlaten.

J12/3 B speelden ten ’T Lobbeke (Maldegem). De eerste enkel verloor Brent, ondanks een hele sterke eerste set. De tweede enkel van Arthur was enorm spannend. De eerste set won Arthur vlot. De tweede en derde set werden echter verloren en dit tweemaal in een heel spannende T-break. De dubbel deed er niet meer toe, maar ik kon de jongens motiveren om alles te geven en dat deden ze ook. We zagen een enorm mooie dubbelwedstrijd van Brent en Darren. Ondanks het 3-0 verlies een sterk staaltje van motivatie en inzet. Doe zo verder.

Ploegen op verplaatsing:

J10/2 A: gewonnen met 1-2 (Benoit wint, Stef verliest en Benoit & Sebastien winnen de dubbel)

J10/3 B: verloren met 2-1 (Nathan verliest, Stan wint en dubbel samen verloren)

M12/3: verloren met 2-1 Margaux verliest enkel, Laura wint en samen verloren ze de dubbel)

 
Ik heb vele wedstrijden gezien en gecoacht vandaag en op dagen als vandaag mag ik me met trots jullie trainer noemen. De houding op het terrein en vooral de volle inzet heb ik vastgesteld en ik heb er met volle teugen van genoten. Voor sommigen was het een hele (hele) lange dag vandaag, maar ik ben echt trots op elk van jullie! En een verloren veldslag is nog geen verloren oorlog!!!

 

Comments