Nieuwsberichten‎ > ‎

Verslag jeugdinterclub: Week 5

Geplaatst 26 mei 2014 14:09 door Bert DhondtOpnieuw veel tennis op de For ever deze week en de eindrondeverhalen worden steeds uitgebreider...
Woensdag 21/05: Thuisploegen

J10:
Deze week was het aan Cédric en Gust om te enkelen. Cke pakte een goede start, maar kon het niet afmaken in de eerste set. Na een sterke wedstrijd verloor hij met 4/3 rn 4/1. Rune zorgde echter voor een gelijke stand na de enkels. Gust en Robbe trokken samen ten strijde in de dubbel, maar verloren jammer genoeg. Volgende week nog 1  ontmoeting, zonder spanning. Een dikke proficiat voor jullie voorbije parcours jongens!7

J12/3 B:
Robbe en Tibo speelden deze week voor de B-ploeg. Robbe won zijn enkel na een hele sterke wedstrijd. Tibo speelde ook een van zijn betere wedstrijden, maar kon jammer genoeg niet winnen. De beslissende dubbel werd verloren. Deze ploeg was echter reeds zeker van eindronde, dus het avontuur van de B-ploeg gaat verder.

J12/3 C:
Zij "speelden" tegen Evergem. Dikke proficiat Nathan en Govani voor de vlotte 3-0 overwinning.

M9:
Hanne en Mira gaan als een pletwals over hun tegenstanders op dit moment. Zij gunden in de 3 wedstrijden hun tegenstanders geen spelletje. Het volgende duel bepaalt of zij doorgaan als eerste of tweede naar de eindronde. Nu al een dikke proficiat voor jullie voorbije prestaties dames.

Woensdag 21/05: Thuisploegen

J9:
Onze kleinste jongens trokken naar Ronse. Hier moest gewonnen worden om naar de eindronde door te stoten. De broertjes Demeestere speelden beiden enkel en streden voor al wat ze waard waren. Met veel inzet gooiden ze al hun wapens in de strijd, maar jammer genoeg verloren ze beide enkels. De dubbel werd ook met volle moed aangevat, maar Emiel en Gauthier verloren deze nipt met 10-8 in de super T-break.

J12/3 A:
Stef en Stan trokken samen naar Eeklo. Mathematisch was een plaats in de eindronde nog mogelijk. Beide enkel werden vrij vlot gewonnen, waarna ze nog probeerden de dubbel binnen te halen. En dit deden ze ook, met als gevolg een 3-0 overwinning en... een plaats in de eindronde!!! 3 ploegen hadden op de 2de plaats evenveel punten, maar aangezien Stef en Stan erin slaagden om als enig met 3-0 te winnen, wipten ze over de andere kandidaten. Superdikke proficiat jongens, echt wel verdiend hoor!!!

M12/3:
Onze dametjes trokken naar Eeklo. Winst betekende een zekere plaats in de eindronde. Laura en Eva mochten deze week dubbelen. Laura verloor haar enkel als eerste meisje, maar Eva zorgde voor een gelijke stand. Beide dames dubbelden deze week ook samen en verzekerden de plaats in de eindronde! Dikke proficiat meisjes en veel succes volgende week voor jullie laatste ontmoeting in de voorrondes.

J14/3:
Omwille van de Plechtige Communie van Benoit werd deze ontmoeting tegen T.C. Eleven van zaterdag vervroegd naar woensdag. De tegenstander bleek echter een maatje te sterk voor onze jongens. Zowel Benoit als Darren verloren hun enkelwedstrijd, net als de dubbel. Nu opladen voor de tornooien jongens en neem deze ervaringen mee naar de tornooien! Tijd voor nieuwe avonturen.

Zaterdag 24/05: Uitploegen

M16:
Emma en Jana trokken voor hun eindronde naar het verre "T.C. Beckhand". Al snel bleken hun tegenstanders echter een maatje te sterk. Beide dames probeerden er alles aan te doen, maar jammer genoeg moesten we onze meerderen erkennen en zijn we dus uitgeschakeld voor de eindronde. Meisjes, jullie hebben een ongelofelijke, leuke en fantastische weg afgelegd. Dikke proficiat voor jullie parcours en veel succes in de tornooien nu!!!

J14/4 B:
Ook kapitein Elias begon aan zijn eindronde. Wegens afwezigheid van Brent, werd Arne uit de A-ploeg opgetrommeld en liet zich onmiddellijk gelden. Na een hele sterke wedstrijd bezorgde hij het team het eerste punt. Toen was het aan kapitein Elias die revanche kon nemen tegen zijn tegenstander tegen wie hij de finale van Zottegem verloor. De eerste set verliep perfect en werd dan ook gewonnen. Stress en onzekerheid namen echter de bovenhand en hij kwam dit mentale dipje niet meer te boven. Zo verloor hij in 3 sets. De dubbel besliste alles en... TSJAKKAAAA, De volgende ronde werd behaald. Aanstaande donderdag spelen ze de volgende match (8ste finale) op Chiwawa. Veel succes jongens!


Kortom,
Ik word iedere week fierder op mijn troepen! Ondertussen hebben ook M12 en M9 de eindronde gehaald, net als J12 A die nu ook aansluiten. Maar liefst 6 van de 12 jeugdploegen haalden dit jaar de eindronde, een unicum in de geschiedenis van de club. Wetende dat meerdere ploegen er net niet bij waren, betekent dat we vooral goed bezig zijn. Dikke proficiat aan iedereen, en laat ons dit nieuwe gedeelte van de competitie zo lang mogelijk ervaren! Veeeeeeel successsssss!!!!!


We are still "1 Team FOR EVER", dus steun onze jeugd en kom eens langs om hen aan het werk te zien! Ik probeer er in ieder geval zo veel mogelijk bij te zijn! Ik ben trots op jullie allemaal, echt waar dikke proficiat vanuit de grond van mijn hart!

Tot het volgende verslag!

Bert


Comments