Nieuwsberichten‎ > ‎

Verslag Jeugdinterclub Week 4

Geplaatst 9 mei 2016 16:04 door Bert Dhondt   [ 9 mei 2016 16:05 bijgewerkt ]

Heel drukke week deze week... maar liefst 3 dagen werd er getennist binnen de jeugdcompetitie. Deze week konden enkele ploegen hun plaatsje in de eindronde nog verzilveren.


Deze week vonden er 14 ontmoetingen plaats

WINST: 7 ploegen

VERLIES: 7 ploegen

 

Woensdag 4 mei 2016

J U10: Emiel en Robbe ontvingen Zottegem op onze terreinen en waren gebrand om hun overwinning binnen te halen. Emiel trof een te sterke tegenstander en kon jammer genoeg niet winnen. Robbe slaagde er echter in om na een thriller de tweede en derde set te winnen in T-break. Winst in de dubbel betekende veel voor hen en... samen versloegen ze de tegenstanders en haalden zo een overwinning voor de For Ever binnen.

J U12/3 A: Rune, Cedric en Gust kregen 't Lobbeke uit Maldegem op hun bord. Rune wist al snel de klus te klaren en ook Cke won zijn wedstrijd na een spannende eerste set (7-6). Gust stond al te popelen om met Rune te dubbelen en zij gunden samen hun tegenstander geen enkel spelletje. Een droge 3-0 overwinning voor hen. Bij deze is hun verdere avontuur in de eindronde dan ook verzekerd. Dikke proficiat jongens!

M U10: onze jongste meisjesploeg speelden vandaag thuis tegen Wetteren. Zowel Silke als Noor konden geen antwoord vinden op het spel van de tegenstanders. Ook de dubbel konden Hanne en Silke helaas niet winnen.

J12/3 B: Gauthier kon deze week niet spelen, dus werd Mattiz opgeroepen om deze ploeg deze week aan te vullen. Ze trokken naar het verre Hamme om van een kale reis terug te keren. De tegenstanders waren zo sterk dat enkel Maurice erin slaagde om  een spelletjes te bemachtigen.

U9: onze jongens gingen op zoek naar hun eerste overwinning. Lauran had een te sterke tegenstander te pakken en kon dan ook niet winnen. Tibe slaagde er echter in om zijn eerste officiële wedstrijd te winnen. Tibe en Wout gooiden alles in de strijd om toch nog de dubbel te winnen, maar verloren jammer genoeg in super T-Break met 10-4. Na slechts 3 ontmoetingen zit de interclub er voor hen reeds op. En dan nu op naar de tornooitjes jongens!

Donderdag 5 mei 2016

J U16/3: Onze jongens in de hoogste reeks wisten ook deze ontmoeting te winnen. Deze week konden zowel Aron als Arne hun enkel reeds winnen en als kers op de taart wonnen ze ook de dubbel. Hierdoor zijn ze ook a zeker van eindronde. Klasse boys, maar vergeet niet... nu begint het pas...

J U16/4: Deze ploeg kreeg de Wase op bezoek en kon bij winst zich ook reeds verzekeren van een plaats in de eindronde. Zowel Mathias als Darren speelden enkel deze week en konden met overtuigende cijfers hun wedstrijd al winnen. Darren en Gilles trokken dan ook nog eens de dubbel binnen. Super voor jullie jongens en veel succes in de eindronde!

J U14/4 A: Bas was deze week niet beschikbaar en dus moesten Stef en Nathan alleen aan de bak. Stef kon als eerste man zijn tegenstander verslaan en ook Nathan wist op een nog vlottere wijze afstand te nemen van zijn tegenstander. Bij de dubbel was het echter de tegenpartij die de wedstrijd won. Ook aan jullie een dikke proficiat met de eindronde!

M U14/4: Deze meisjesploeg trolk naar het Lobbeke om de hitte te trotseren. Door blessures van Laura en Runa, trokken de Eva en Larissa alleen naar Maldegem. Meer en meer beginnen de meisjes te groeien in de competitie en dit bleek ook op het terrein vandaag. Alles werd vandaag gewonnen. Dikke proficiat ook aan dit ganse team, want jullie slaagden er ook in om door te stoten naar de eindronde!

Zaterdag 7 mei 2016

J U14/3: Bunny en Stan troffen 'T Broeksen als tegenstander, steeds gekend om hun sterke jeugdopleiding. Zowel Benoit als Stan troffen stevige tegenstanders die hen lieten vechten voor ieder spel. Ondanks stevig weerwerk verloren beiden hun enkel. Ook in de dubbel bleken de tegenstanders te sterk.

J U14/4 B: Zowel Robbe als Tibo voelden de sterkte van de tegenpartij uit Zomergem op het terrein. Robbe wist nog het meeste spelletjes te behalen, maar de tegenstanders waren gewoonweg te sterk. Ook de dubbel overwinning namen de bezoekers mee naar huis.

J U16/4 A: Elias en Brent waren bij winst ook zeker van eindronde. Ze kregen dan ook de duidelijke opdracht om in de enkels,  de klus reeds te proberen te klaren. Her slaagden ze er ook in! De dubbel was een zware opgave voor beiden, wat ook te zien was op het terrein aan het vele gepuf. Toch slaagden ze erin om ook de dubbel te winnen in super T-break.  Ook aan jullie proficiat met de eindronde jongens!

J U16/3: Deze ploeg moest naar Lokeren voor de strijd om de eerste plaats. Aron kon na een moeilijke driesetter de wedstrijd winnen. Arne maakte blijbaar geen kans tegen zijn tegenstander. De dubbel besloot wie er als eerste doorging en dat werden de tegenstanders. De dubbel werd verloren met 11-9 in de super T-break... Close jongens...

J U16/4 A: Deze jongens waren al zeker van de eindronde, maar wouden toch ook strijden om de eerste plaats. Gilles verloor zijn enkel, maar speelde een enorm knappe wedstrijd. Mathias kon in 3 sets de bordjes in evenwicht brengen. In de dubbel bleek de tegenpartij echter te sterk.

 

 

 

Comments