Nieuwsberichten‎ > ‎

Verslag jeugdinterclub week 3

Geplaatst 8 mei 2017 14:03 door Bert Dhondt   [ 8 mei 2017 14:04 bijgewerkt ]Totaalbalans WINST – VERLIES WEEK 3:

2-7WOENSDAG 03/05/2017:

U9: Rueben, Clement & Wout

Onze jongste helden trokken naar T.C. Brakel. Kapitein Clement wist daar zijn eerste enkeloverwinning te halen van dit seizoen, na een spannende T-break in de eerste set. Rueben kon als tweede man aanklampen in het begin van de wedstrijd, maar kon jammer genoeg niet winnen. De eerste ploegoverwinning was nabij en Clement en Wout dubbelden voor de overwinning. Na een lange strijd verloren ze jammer genoeg in Super T-break met 10-7. Toch dikke proficiat voor de prestatie jongens!

 

J U11/3 B: Lauran & Tibe

Opnieuw speelden onze jongens op onze bekende terreinen. Tibe speelde als eerste man tegen een hele grote tegenstander. De eerste set was hij wat overdonderd, maar in de tweede set sleepte hij er een T-break uit, die hij jammer genoeg ook verloor. Lauran had na winst in de eerste set in T-break wel uitzicht op een overwinning. Hij haalde dan ook zijn eerste overwinning binnen, waardoor de 1-1 stand er was na de enkels. IN de dubbel was het een spannende eerste set die naar de tegenstanders ging, na een T-break. De veer was wat gebroken bij de jongens en verloren de tweede set met 4-0. Goed gestreden jongens! Doe zo verder.

 

J U11/3 A: Emiel & Robbe

Emiel en Robbe konden een goede zaak doen door te winnen tegen ’t Broeksken op verplaatsing. De druk was echter groot voor Emiel en bij 1-1 stand kon hij zijn eigen emoties niet meer de baas, waardoor de match beslist werd door opgave. Een jammer zaak voor de ploeg weliswaar. Robbe probeerde zijn enkel nog binnen te halen, maar stootte op een moeilijke tegenstander. De dubbel was een maat voor niets en werd verloren met 4-0 4-0. Tijd om zich als ploeg te herbronnen en weer te starten met goede moed aan de volgende ontmoeting.

 

MU11/3: Mette-Marit, Silke, Noor & Hanne

Onze meisjes speelden deze week thuis tegen de Zilveren Klomp. Mette-Marit speelde als eerste meisje en leverde een schitterende strijd. Na verlies van de eerste set, dwong ze een derde set af na winst in de T)break van de tweede set. De derde moest ze echter aan haar tegenstander laten, ondanks een sterke wedstrijd (dixit fiere mama Stefanie). Noor speelde als tweede en kwam een heel sterke tegenstander tegen. Deze gunde Noor zelfs geen spelletje. Ondanks de onvermijdelijke nederlaag wilden Hanne en Silke toch nog voor de eerredder gaan. De vreugde was dan ook enorm toen ze de dubbel wonnen met 4/2 en 4/2. Super sfeer en inzet meisjes! Doe zo verder!

 

ZATERDAG 06/05/2017:

J U13/4 B: Mattiz, Maurice & Gauthier

Mattiz & co waren deze week vrij.

J U15/4 A: Robbe & Tibo

Robbe en Tibo zijn ongelofelijk op dreef. Na een moeizame start wist Robbe na verlies in de eerste set, de wedstrijd naar zich toe te trekken. Tibo klaarde de klus sneller en gunde zijn tegenstander wederom maar 1 spelletje. Ook de dubbel wonnen ze met vrij vlotte cijfers. Nog nood aan 1 overwinning en dan is de eindronde zeer nabij!

M U15/4: Larissa, Eva & Laura

Onze meisjes ontvingen de Jasmijn uit Sint-Niklaas. Laura en Eva konden beiden hun enkelwedstrijd winnen. Ook in de dubbel stond er geen maat op Larissa en Eva deze week. Heel vlot trokken ze ook in de derde wedstrijd het laken naar zich toe. Dikke proficiat Girliezzzzz!

J U13/4 A: Gust, Cedric & Rune

Door de afwezigheid van Gust trokken Cedric en Rune alleen ten strijden thuis tegen Pollare. Cke speelde als eerste man en was bereid om zijn vel duur te verkopen. Na een lange eerste set won uiteindelijk de tegenstander in T-break. De tweede set beloofde een even hevige strijd te worden, en werd gewonnen door Cke met 7-5. De derde set moest Cedric echter uit handen geven. Ondertussen had Rune echter zijn enkelwedstrijd reeds vrij vlot gewonnen. In de dubbel bleken de tegenstanders echter een laat te sterk en gunden Cedric en Rune zelfs geen spelletje. Volgende week nieuwe kans jongens!

J U15/4 A: Nathan, Stef, Stan & Bas

Onze vrolijk pubers kregen deze week bezoek van Park Ronse, steeds gekend om zijn sterke competitiejeugd. Deze week enkelden Nathan en Stef. Beiden hadden een zware tegenstander en hebben moeten strijden voor ieder punt. Nathan moest deze week echter zijn meerdere erkennen. Stef kan na een hevige strijd zijn enkel wel winnen met 7-5 en 6-4, ook geen eenvoudige opdracht. De dubbel van Stan en Bas moest dus de beslissing brengen. De tegenstanders bleken echter te sterk, want deze werd verloren met 6-1 en 6-1. Volgende week weer knallen jongens!

 

J U15/3: Benoit en Manu

Onze jongens in de hoogste reeks trokken naar T.C. Zomergem. IN het verleden is a gebleken dat zij een heel stevige jeugdwerking hebben en steeds zorgen voor moeilijke wedstrijden. Dit bleek ook deze keer niet anders. Benoit verloor zijn enkelwedstrijd en ook Manu kan de overwinning niet binnenhalen. IN de dubbel probeerde de jongens de eer nog te redden, maar verloren deze met 6-3 en 6-3. Volgende week proberen we voor de eerste overwinning te gaan!

 

Een moeilijke interclubweek blijkbaar voor onze jeugd. Even een wake-up call om er de komende week weer eens ferm in te vliegen. De eindronde is voor sommigen al in zicht, dus alles geven jongens en meisjes!!! We are still 1 TEAM FOR EVER.
Comments