Nieuwsberichten‎ > ‎

Verslag Jeugdinterclub: week 3

Geplaatst 12 mei 2014 12:50 door Bert Dhondt


De jeugdinterclub loopt nog steeds verder en al onze jeugdspelers strijden nog steeds voor een felbegeerde plaats in de eindronde. De voorbije week vonden er 6 ontmoetingen plaats. Slechts 2 ploegen wisten hun ontmoeting te winnen, al was het soms enorm nipt en enorm spannend, zoals vele supporters kunnen beamen...

WOENSDAG 7 mei: THUISPLOEGEN

12/3 A:
De plaats in de eindronde is voor de A-ploeg verre van zeker. We hebben nog steeds nood aan die ploegoverwinningen om onze wekelijkse inzet te verzilveren. Kapitein Sébastien en Stan kregen deze week de opdracht om die overwinning te zoeken. Bas kreeg als eerste man geen makkelijke tegenstander, die we reeds kenden van ons jeugdtornooi. Na een goede wedstrijd, moest hij de overwinning aan zijn tegenstander van Reschebeke. Stan slaagde als tweede man erin om de bodjes in evenwicht te brengen. De dubbel bepaalde dus alles en eindigde in een thriller. De jongens kwamen 6-0 achter in de super T-break, maar vochten verbeten terug. Jammer genoeg verloren ze deze nog met 10-8, terwijl ze echt wel meer verdienden. Een hele dikke proficiat van een superfiere trainer! Jullie houding als team was fantastisch en jullie speelden een TOPdubbel!


WOENSDAG 7 mei: UITPLOEGEN

J12/3 B:
Nathan en Stef trokken naar onze buren van "Sterrenbos". Al heel snel kreeg ik de positieve berichten van de overwinningen binnen. Op de 3 matchen gaven de jongens slechts 6 spelletjes weg, dus we kunnen spreken van een duidelijke overwinning. Nog 1 overwinning volgende week, en deze ploeg gaat al zeker doen. Ga ervoor jongens! 

J12/3 C:
Onze C-ploeg trok met hun trio naar de "Racso" in Destelbergen. Kapitein Robbe speelde een sterke wedstrijd, maar verloor jammer genoeg ook de tweede set na een spannende T-break met jammer genoeg enkele twijfelachtige beslissingen van de tegenstander. Tibo had een moeilijke opdracht tegen een sterke tegenstander. Toch wouden de jongens zeker een overwinning meenemen naar huis en daar wilden Robbe en Govani voor zorgen. Na een lange wedstrijd slaagden ze erin om de super T-break te winnen met 10-7. Het was close deze week jongens, blijf alles geven!

ZATERDAG 10 mei: THUISPLOEGEN

De regen speelde ons parten. Beide ontmoetingen werden gespeeld op zondag 11/05. 

J14/3:
Darren en Benoit vertegenwoordigen de For Ever voor het eerst in een hogere reeks. Iedere week hebben ze de grote uitdaging om tegen die hogere klassementen te spelen. Darren maakte er een spannende eerste set van (7-5), maar verloor uiteindelijk in twee sets. Bunny kreeg de opdracht om de 1-1 te zoeken, maar slaagde hier niet in na een driesetter. De jongens hebben zich weer enorm ingezet, maar werden nog niet beloond voor hun inzet. In de dubbel probeerde ze nog die eerste overwinning te vinden, maar jammer genoeg lukte dit niet. Blijven werken jongens en jullie plukken zeker de vruchten van jullie ervaring in deze reeks tijdens de tornooien!

J14/4 A:
Kapitein Arne kreeg "De Reinaert" op bezoek. Hijzelf spaarde zich deze week voor de dubbel en zag dat zijn ploegmaats een moeilijke opgave hadden. Eerste man van dienst Arthur besliste om toch te enkelen, ondanks ziekte en een frisse derde man op de bank. Uiteindelijk bleek ook aan de uitslag dat Arthur niet 100% was. Matthias probeerde nog het gelijkspel te halen, maar na de enkels stond het al 0-2. Arne en Mathias speelde nog de dubbel voor de eer en streden ook met een goede mentaliteit. Jammer genoeg konden ze de dubbel echter niet winnen. 


ZATERDAG 10 mei: UITPLOEGEN

M14/4:
Ons giechelende trio trok deze week naar Sportec Kruishoutem en had de luxe om over een binnenterrein te beschikken. Eén voor één wisten ze hun enkel te winnen. Kapitein Laura kon op de tweede positie vrij vlot winnen. Leonie had iets meer moeite, maar won de derde set overtuigend met 6-0. De kers op de taart zou de dubbel zijn, maar deze werd nipt verloren met 10-8 na een bizar verloop van de wedstrijd, volgens de setstanden wel te verstaan. De laatste ontmoeting tegen Moerbeke volgende week moet dus gewonnen worden om de eindronde te halen. Veel succes dametjes!

De jeugdinterclub is dus vanaf nu halverwege. Sommige ploegen komen in de beslissende fase en hebben nog nood aan die ene beslissende overwinning om door te stoten naar de eindronde. Aan onze spirit zal het in ieder geval niet liggen. Veel succes allemaal en remember... 

WE ARE 1 TEAM FOR EVER!

Bert Dhondt,
jeugdvoorzitter


Comments