Nieuwsberichten‎ > ‎

Verslag jeugdinterclub WEEK 2

Geplaatst 2 mei 2017 11:53 door Bert Dhondt   [ 2 mei 2017 11:53 bijgewerkt ]Totaalbalans WINST – VERLIES WEEK 2:

4-5WOENSDAG 26/04/2017:

U9: Rueben, Clement & Wout

Onze kleinste jongens mochten opnieuw thuis spelen, deze keer tegen de Velina. Deze week was Wout er weer bij en kreeg ook onmiddellijk de kans om te enkelen. Na een goede start bleek de tegenstander echter te sterk en verloor hij dan ook zijn enkelwedstrijd. Clement was er vorige week dichtbij en speelde opnieuw een wedstrijd van 3 sets, ondanks de pijn aan zijn voet. Jammer genoeg kon hij ook deze keer zijn wedstrijd niet winnen. Wout en Rueben gingen dan voor de eerredder, maar slaagden hier niet in. Volgende week een nieuwe kans jongens!

 

J U11/3 B: Lauran & Tibe

Lauran en Tibe trokken deze week naar Merelbeke voor hun tweede ontmoeting en botsten daar op een hele sterke tegenstander. Ze waren zelfs zo sterk dat onze jongens slechts 1 spel konden bemachtigen in alle drie de wedstrijden. Blijven gaan jongens! Soms moeten we kunnen toegeven dat de tegenstander een maatje te sterk was voor ons. Toch een dikke pluim voor jullie inzet!

 

J U11/3 A: Emiel & Robbe

Emiel en Robbe kenden een droomstart met een sterke overwinning reeds op zak. Ook deze week wilden ze hun form doortrekken. Emiel knalde er op los en verpulverde opnieuw zijn tegenstander, zonder een spelletje prijs te geven! Robbe won heel vlot de eerste set met 4-0, maar had een T-break nodig in de tweede om de wedstrijd naar zich toe te trekken. De dubbel werd alweer de kers op de taart. Klasse jongens! Doe zo verder.

 

MU11: Mette-Marit, Silke, Noor & Hanne

Onze meisjes waren deze week vrijgesteld.

 

ZATERDAG 29/04/2017:

J U13/4 B: Mattiz, Maurice & Gauthier

De jongens trokken naar de Kangaroos in Aalst voor hun tweede ontmoeting. Kapitein Mattiz won na een moeizame eerste set de wedstrijd uiteindelijk met 7-5 en 6-0. Gauthier was er deze week weer bij en speelde de tweede enkelwedstrijd. Hij verloor deze echter. De dubbel moest dus de winnaar bepalen. Jammer genoeg konden Maurice en Gauthier deze niet winnen. Blijven gaan boys, een overwinning hangt in de lucht.

J U15/4 A: Robbe & Tibo

Robbe en Tibo trokken naar tennis2000. Na verlies in de eerste set wist kapitein Robbe de tweede te winnen in T-break. De derde set trok hij ook binnen, terwijl Tibo ondertussen zijn enkelwedstrijd reeds had verloren. In de dubbel waren beide tegenstanders enorm aan elkaar gewaagd. Ieder team won eens et met 7-5, waarna een super T-break besliste over de eindstand. Alles verliep goed tot op 7-7 er een dubieuze tussenkomst was van de interlubleider, waarbij hij een “strafpunt” toekende aan de thuisploeg. De jongens waren uiteraard onder de indruk en verloren zo de wedstrijd. Een opmerking werd op het scoreblad bijgevoegd. Jammer dat de acties van 1 volwassene een ontmoeting in die mate kunnen beïnvloeden.

 

M U15/4: Larissa, Eva & Laura

De meisjes trokken naar T.C. Kenta, op zoek naar hun eerste overwinning. Larissa speelde de eerste wedstrijd, maar verloor deze jammer genoeg in 2 sets. Eva kon haar wedstrijd echter wel winnen, al had ze daarvoor 3 sets nodig. Larissa was gebrand op de overwinning en samen aan de zijde van Laura vochten ze voor de eindoverwinning. Hun inzet werd beloond en ze wonnen de dubbel met tweemaal 7-5. Dikke proficiat dames!

 

J U13/4 A: Gust, Cedric & Rune

Gust en Rune enkelden deze week thuis tegen Oudenaarde. Na een moeizame start haalde Gust de eerste wedstrijd binnen. Rune was die dag in topvorm en gunde zijn tegenstander geen spelletje. Ook Cedric wou zijn steentje bijdragen en aan de zijde van Gust wonnen ze de dubbel ook met 6-3 en 6-4. Sterke start jongens!

 

J U15/4 A: Nathan, Stef, Stan & Bas

Onze A-ploeg bij de U15/4 trok naar Oostakker (T.C. De Krijte). Bas was deze week eerste man, maar kon zijn enkel niet winnen. Gelukkig was Stan daar om met 6-0 en 6-0 de bordjes weer in evenwicht te brengen. De opdracht voor Nathan en Stef was dan ook duidelijk geworden. Met een stevige score haalden ze de overwinning binnen.

 

J U15/3: Benoit en Manu

Onze jongens speelden deze week thuis tegen Reschebeke. De tegenstander bleek echter een maat te sterk. Ze verloren de ontmoeting met 0-3.

 

Opnieuw een week met winst en verlies. Hopelijk zijn jullie klaar voor een nieuwe week met volle moed, enthousiasme en vooral fair-play! Doe zo verder kids! 1 TEAM FOR EVER.
Comments