Nieuwsberichten‎ > ‎

Verslag Jeugdinterclub WEEK 1

Geplaatst 24 apr. 2017 05:43 door Bert Dhondt   [ 24 apr. 2017 05:45 bijgewerkt ]


Totaalbalans WINST – VERLIES WEEK 1:

5-4WOENSDAG 19/04/2017:


U9/3: Rueben & Clement

Onze jongste strijders tennisten de jeugdinterclub op het thuisfront in gang tegen T.C. Orbis. Kapitein Clement stond erop gebrand om een goed resultaat neer te zetten, maar moest na een lange strijd en na 3 sets toch zijn meerdere erkennen in zijn tegenstander. Ook Rueben had een moeilijke tegenstander en verloor ook zijn enkelwedstrijd. Ook in de dubbel bleken de tegenstanders ook een maatje te sterk voor ons. Volgende week proberen we het opnieuw!


J U11/3 C: Lauran & Tibe

Onze J U11 kregen een vrijgeleide voor hun thuiswedstrijd tegen Denderleeuw en wonnen de ontmoeting met 3-0.


 J U11/3 A: Emiel & Robbe

Onze jongens trokken naar Maldegem voor hun ontmoeting tegen ’t Lobbeke. Kapitein Emiel wist als eerste vlot zijn wedstrijd te winnen en gunde zijn tegenstander maar 1 spelletje. Zijn vriend Robbe had het moeilijker, maar wist uiteindelijk toch zijn wedstrijd te winnen in 3 sets. Als kers op de taart wonnen ze ook nog eens de dubbel in super T-break, dus kortom een superstart van onze jongens U11A.

 

MU11/3: Mette-Marit, Silke, Noor & Hanne

Onze meisjes U11 trokken net als de jongens naar ’t Lobbeke in Maldegem. Silke en Hanne speelden deze week de enkelwedstrijden, maar merkten al snel een stevige tegenstand op. Beide meisjes verloren al strijdend hun wedstrijd. IN de dubbel probeerde Mette-Marit en Noor de eerredder te behalen, maar ook in de dubbel bleek de tegenstanders te sterk. Volgende week een nieuwe kans meisjes!


ZATERDAG 22/04/2017:

J U13/4 B: Mattiz & Maurice

Kapitein Mattiz beet de spits af thuis tegen TC Racso uit Destebergen. OP een vlotte manier trok hij de eerste wedstrijd binnen. Maurice had het moeilijker en verloor zijn enkelwedstrijd. De dubbel zou dus de einduitslag in deze ontmoeting beslissen. Beide jongens streden voor wat ze waard waren, maar verloren de dubbel uiteindelijk in Super T-break (10-4). Jammer jongens, maar we waren er dichtbij. Kop op en volgende week weer ten strijde.


J U15/4 B: Robbe & Tibo

Robbe en Tibo namen het thuis op tegen de Haagse tennishoek. Na een tijdje stil gelegen te hebben, hadden ze wat tijd nodig om warm te lopen. Beiden verloren hun eerste set met 6-1, maar wisten alletwee de wedstrijd te doen kantelen en de overwinning al te verzilveren na de enkels. Toen beslisten ze om ook in super T-break de dubbel te winnen. Sterke start jongens!

 

M U15/4 : Larissa, Eva & Laura

Larissa en Laura namen het thuis op tegen T.K. De Pinte voor de enkelwedstrijden. Larissa verloor nipt de eerste set in T-break en moest jammer genoeg ook de tweede uit handen geven. Ondertussen wist Laura echter wel de bordjes in evenwicht te brengen door haar wedstrijd te winnen. Eva en Laura probeerden dan de beslissende dubbel naar zich toe te trekken. Ze gaven alles, maar konden jammer genoeg niet winnen. Volgende week weer een kans dames! Volle moed ertegenaan, want het was close deze week!

 

J U13/4 A: Gust, Cedric & Rune

Onze jongens mochten op bezoek bij de buren van GTC Gavere. Altijd leuk om op verplaatsing dicht bij huis te blijven, op een ondergrond die we kennen van de winterperiode. Gust en Cedric namen deze week de enkels voor hun rekening en hadden er zin in. Beiden gaven slechts 1 spelletje prijs aan hun tegenstanders. Om de overwinning nog meer glans te geven, speelden Gust en Rune voor de 0-3 overwinning en hoe… Ze wonnen de dubbel met 6-0 en 6-0. Sterke start boys!

 

J U15/4 A: Nathan, Stef, Stan & Bas

De ploeg trok naar de Jasmijn in Sint-Niklaas om hun eerste overwinning te behalen. Deze week speelde Natan als eerste man en wist vrij vlot zijn wedstrijd te winnen. Stef als tweede man had het een stuk moeilijker. Maar Stef zou Stef niet zijn als hij geen oplossing zocht en met het gewenste resultaat, een overwinning in 3 sets. Stan en Bas waren mee voor de dubbel. Enorm jammer dat na het lange wachten de tegenstanders opgaven bij een 3-2 voor onze jongens, omdat ze weg moesten. De vraag natuurlijk wat ze zouden doen bij een 1-1 stand… Jammer dat zulke zaken voorvallen, maar ja… Goeie start jongens!

 

Kortom, er zat een beetje vanalles in deze week. Laten we hopen de komende week nog meer overwinningen te mogen deelnemen. Iedereen is echter goed gestart en dat stemt ons als trainers heel blij. Doe zo verder kids! 

1 TEAM FOR EVER.

Comments