Nieuwsberichten‎ > ‎

Schema Interclubtraining volwassenen 2012

Geplaatst 9 apr. 2012 09:59 door Webmaster TC For Ever   [ 10 apr. 2012 11:58 bijgewerkt ]

 

Ook dit seizoen worden terreinen voorzien om samen met je teamleden te kunnen trainen voor de interclubwedsstrijden die er aan komen. Het uurschema kan je hier boven terug vinden.
 
Deze gereserveerde uren gaan in vanaf maandag 16/4, tot en met de laatste week van de voorrondes (18/5). Indien er teams doorgaan naar de eindronde (wat we iedereen toewensen) zullen nieuwe afspraken worden gemaakt.  
 
 
Wij willen als bestuur aan de ploegkapiteins nog aandacht vragen voor 2 belangrijke zaken: 
 
  1. Om ook de andere leden de kans te geven tijdens deze drukke periode een terrein te reserveren, willen wij u vragen de interclubtrainingen te beperken tot deze vastgelegde uren en terreinen. Ga dus tijdens uw trainingsmoment geen extra terreinen reserveren in eigen naam, in naam van familieleden of vrienden (tenzij zij niet in uw team spelen en zelf willen spelen natuurlijk). Indien er toch bijkomende reserveringen aangetroffen worden zullen deze zonder meer verwijderd worden door de verantwoordelijken.
    Wil je nog op andere momenten reserveren voor eigen gebruik dan kan dat vanzelfsprekend, maar overdrijf hier niet in tijdens de periode van voorrondes interclub.
     
  2. Indien u vooraf weet dat u door omstandigheden met minder ploegmakkers zal kunnen trainen en dus de vastgelegde terreinen niet allemaal zal gebruiken, geef dan tijdig zoveel mogelijk de terreinen vrij. Probeer dit zo snel mogelijk te doen, bij voorkeur ten laatste de dag, en indien het niet vroeger kan zo snel mogelijk op de dag zelf.
    Vrijgave kan door contact op te nemen met Nic Geiregat (09 384 29 46 of 09 384 01 08) of met mij (danny@tcforever.be). De andere leden zullen u dankbaar zijn. 
   
Wij rekenen op jullie sportieve medewerking en wensen jullie een geslaagde maar vooral leuke interclub 2012 toe!
 
Comments