Nieuwsberichten‎ > ‎

Nieuwjaarsreceptie 17 januari 2014 (20u.)

Geplaatst 15 dec. 2013 02:40 door Bert Dhondt   [ 15 dec. 2013 03:08 bijgewerkt ]

Beste leden,


het einde van het jaar is in zicht, dus kijken we al uit naar de volgende gelegenheid om onze leden in de winter nog eens samen te brengen. Geen betere gelegenheid dan onze Nieuwjaarsreceptie, jullie aangeboden door het bestuur en de uitbating van T.c. For Ever.

De Nieuwjaarsreceptie zal dit jaar georganiseerd worden op vrijdag 17 januari om 20u. Jullie worden uitgenodigd voor enkele hapjes en een drankje in de kantine van onze geliefde club. Let erop dat we een week verschoven zijn! Dit is zo omwille van verschillende Nieuwjaarsrecepties in de buurt!

Naar jaarlijkse traditie zullen we op deze avond ook de laatste hand leggen aan de organisatie van de interclub. De ploegkapiteins zullen op voorhand wederom gecontacteerd worden door Danny Verschueren. Daarnaast kunnen geïnteresseerden zich op die avond ook opgeven voor de "For Ever Jeugdraad", die we dit jaar willen oprichten ter ondersteuning van bepaalde activiteiten. Meer informatie hieromtrent vinden jullie terug in een volgend nieuwsbericht.

Tot dan,

Het bestuur
Comments