Nieuwsberichten‎ > ‎

Jeugdinterclub: verslag voorbije week

Geplaatst 2 jun. 2014 13:21 door Bert DhondtWederom een goed gevuld programma deze week, met voor sommigen al de start van het eindronde-avontuur...WOENSDAG 28/05

M12/3:
onze dames waren al zeker van de eindronde. Winst of verlies vandaag thuis tegen Nobel bepaalde enkel over de eerste of de tweede plaats. Eva en Larissa mochten deze week enkelen en lap, na de enkels beslisten ze al om hun eerste plaats te verzilveren! Runa en Fauve dubbelden voor de fun en maakten er voor de lol 3-0 van. Jullie avontuur gaat verder dames... een hele dikke proficiat!!! Aanstaande woensdag spelen jullie thuis om 15u. Supporters op post!

J10:
Onze J10 trokken naar Tennis 2000 voor hun laatste wedstrijden. Jammer genoeg was de eindronde niet meer haalbaar, dus speelden ze "voor de fun". De jongens waren echter gebrand op een overwinning. Gust gunde zijn tegenstander geen spelletje en won dus heel erg vlot. Robbe speelde als tweede man enkel en streed voor alles wat hij waard was. De ontgoocheling was er dan ook toen hij verloor in 3 sets. Rune en Cedric konden hun team de overwinning bezorgen en... ze slaagden hier dan ook in!!! Dikke proficiat jongens voor de voorbije weken. nu vooral veel spelen en dan sleutelen we verder aan jullie techniek en tactiek om nog meer prestaties te kunnen halen!

M9:
De jongste competitiemeisjes speelden op Merelbeke en botsten op wat weerstand. Hanne won vlot de eerste set, maar verloor even vlot de volgende 2. Gelukkig kon Mira met een vlotte zege de bordjes in evenwicht brengen. De meisjes lieten zich echter niet kennen en dubbelden zich naar de overwinning. Aanstaande woensdag treden jullie ook aan thuis om 14u. Supporters altijd welkom!!!

ZATERDAG 31/05

J14/4 B:
Zoals aangekondigd speelden onze J14/4 B verleden zaterdag de kwartfinale van Oost-Vlaanderen. Bij afwezigheid van Brent, stond Arne wederom paraat als "wingman" van kapitein Elias. Het avontuur is reeds meer dan geslaagd, maar alles wat erbij komt, is uiteraard mooi meegenomen. Bij aanwezigheid van vele supporters speelden onze jongens de kwartfinale tegen de Witte Kaproenen, een gekende tegenstander die het vooral heeft van regelmaat. Na een ietwat twijfelachtige start, vond Elias zijn sterkste wapens en speelde hij met 6/0 en 6/0 zijn tegenstander vlot naar huis. Tweede man Arne had een zware opdracht tegen een tegenstander waar hij enkele jaren geleden tegen verloor op ons eigen tornooi. Na meer dan 1.5 uur werd de eerste set beslist in het voordeel van Arne (7/6). De tweede set ging vrij vlot naar de tegenstander, dus een derde set bracht eventueel al een beslissing. Met heel stevig tennis en door te luisteren naar de goede raad, bleef Arne kalm onder de druk en haalde de beslissende wedstrijd binnen. 2-0 en de dubbel kon voor de fun gespeeld worden. TOPprestatie jongens en het avontuur gaat door! Aanstaande zaterdag spelen zijn om 9.30u de halve finale van Oost-Vlaanderen, tegen de Madison. Supporters meer dan welkom! 

Comments