Nieuwsberichten‎ > ‎

For Ever Jeugdraad

Geplaatst 15 dec. 2013 03:07 door Bert Dhondt
Beste leden,

zoals velen onder jullie weten hebben we in onze club een bloeiende jeugdwerking. Het aantal jeugdleden die les volgen blijft stijgen en de activiteiten die we organiseren lokken heel wat deelnemers. Voor bepaalde activiteiten zoeken we als bestuur dan ook wat ondersteuning. Om deze reden willen we dit jaar werk maken van de oprichting van de "For Ever Jeugdraad".

We zoeken hiervoor geëngageerde leden die het zien zitten om onze jeugdwerking te ondersteuning. Vanuit het bestuur zal deze jeugdraad ondersteund worden door Bert Dhondt (Jeugdvoorzitter) en Eva Vandercruyssen (bestuurslid). Voor de jeugdraad hebben we enkele specifieke taken, die doorheen het seizoen kunnen uitgebreid worden, op basis van de inbreng van de leden van de jeugdraad. Volgende taken maken deel uit van het het takenpakket van de jeugdraad:
  • Ondersteuning/organisatie nevenactiviteiten (spaghetti-avond, Halloweentocht, jeugdclubkampioenschap, ...)
  • Begeleiding en controlefunctie Jeugdinterclub
  • Ondersteuning jeugdtornooi (tornooileiding, organisatie activiteiten)
  • Feedbackorgaan naar het bestuur toe (bedenkingen betreffende de werking,...)
  • ...
Mensen met interesse kunnen dit melden op de Nieuwjaarsreceptie (17/01/2014) aan Bert. Wij hopen op voldoende interesse om zo opnieuw een schitterend seizoen te kunnen aanbieden aan al onze (jeugd)leden.

Comments