Nieuwsberichten‎ > ‎

EINDRONDE jeugdinterclub 2016

Geplaatst 9 mei 2016 16:45 door Bert Dhondt

In de eerste plaats wil ik als jeugdvoorzitter en trainer alle spelers bedanken voor jullie inzet. Sommigen strijden nog verder in de voorrondes, voor anderen zit het avontuur er reeds op en voor nog anderen start deze week de eindronde.

Ook een dikke dankjewel aan de ploegverantwoordelijke en de andere ouders voor de vlotte en aangename samenwerking. Ik wens jullie nog veel kijkplezier toe!

Het avontuur begon dit jaar met maar liefst 14 jeugdploegen(!!!), waarmee we als kleine club niet moeten onderdoen voor clubs met veel meer leden en uitgebreidere accommodatie. Als trainer ben ik trots op ieder van jullie en hoop dat jullie met een gevoel van trots en eer onze clubkleuren verdedigd hebben/nog zullen verdedigen. Als trainer en verantwoordelijke voor de interclub ben ik enorm trots om onderstaand overzicht te mogen/kunnen publiceren:
 en vast te stellen dat we er dit jaar in geslaagd zijn om met bijna de helft van de ploegen (ongeveer 45%) door te stoten naar de eindronde! Het werk en de inzet van jullie en de trainers werpt zijn vruchten af! 

And allways remember: WE ARE 1 TEAM FOR EVER!!!


Gaan door naar de eindronde:


1. M U14/4: Eva, Larissa, Runa (en Laura), dikke proficiat met jullie selectie! JUllie starten in de 1/8ste finale! Go for it!

2. J U12/3 A: Met nog 1 ontmoeting te gaan, is de vraag enkel nog of Gust, Rune en Cedric als eerste of tweede overgaan. Dikke proficiat jongens!

3. J U14/4 A: Stef, Bas en Nathan hebben er een sterke reeks opzitten en gaan door naar de 1/16de finale! Focus behouden jongens, want het echte werk begint nu pas!

4. J U16/3: Aron en Arne zijn reeds gekwalificeerd voor de 1/8ste finale. Mooi parcours jongens! Keep your calm guys en dan zien we wel waar we geraken.

5. J U16/4 A: Elias en Brent zijn ook al zeker van de 1/8ste finale. Nog enkel dat kopke erbij op het terrein en jullie overwinningen zullen nog meer glans krijgen. Blijf positief denken!

6. J U16/4 B: Ook Darren, Mathias en Gilles zijn doorgestoten naar de 1/8ste finales van Oost-Vlaanderen. Ten vroegste in de halve finale kunnen ze de andere ploeg treffen.


Voor deze ploegen zit het avontuur er 
(bijna) op na de voorrondes:


1. U9: Lauran, Wout, Tibe, Rueben, Simon en Clement, bedankt voor de mooie momenten! We werken samen om in de toekomst nog beter te worden! Ik ben heel trots op de manier waarop jullie nu al op het terrein staan.

2. M 10: Hanne, Noor, Mette-Marit en Silke, jullie hebben ervoor gevochten en kunnen met opgegeven hoofd de laatste ontmoeting aanvatten. Jammer genoeg kunnen jullie niet meer doorgaan naar de eindronde.

3. J U10: Emiel en Robbe hebben nog 2 speelweken, maar moeten zelf maar 1 keer aantreden. Dus eindronde zal heel erg moeilijk zijn.

4. M U16/3: Laura (Kinzeken), Leonie en Margaux, jullie hebben hele mooie dingen laten zien op het terrein en nog meer ernaast ;). Chapeaux voor jullie ingesteldheid op het terrein en daarnaast! Ook jullie hebben geen kans meer op eindronde maar kunnen al giechelend de laatste ontmoeting aanvatten.

5. J U12/3 B: Voor Gauthier en Maurice zit het avontuur erop. Op naar de tornooitjes nu jongens!

6. J U12/3 C: Ook voor Mattiz en Ole is er geen kans meer op eindronde. Blijf geloven in jullie zelf en dan zullen er nog vele mooie momenten volgen op het terrein.

7. J U14/3: Bunny en Stan, dit seizoen wordt het seizoen dat jullie hogere klassementen pakken... Het seizoen is nog lang, dus keep on working!

8. J U14/4 B: Ondanks een sterke start zijn Robbe en Tibo er net niet in geslaagd om door te stoten naar de eindronde. Proficiat met jullie 3de plaats jongens!

#enormtrotsetrainer 

Comments