Nieuwsberichten‎ > ‎

Eindronde Jeugdinterclub

Geplaatst 18 mei 2013 06:10 door Bert Dhondt   [ 18 mei 2013 06:19 bijgewerkt ]
Beste leden,
 
Vooreerst een dikke en hele trotse proficiat aan alle deelnemers van de Jeugdinterclub. Het doet me als jeugdvoorzitter ieder jaar een enorm veel deugd, om te zien hoe onze jeugdige leden onze clubkleuren verdedigen over gans Oost-Vlaanderen. Telkens slagen we erin om met heel wat ploegen onze clubnaam waardig uit te dragen in de verschillende clubs in de buurt.
 
Enkele van onze jeugdploegen hebben ook het "extraatje" bereikt en zijn erin geslaagd om door te stoten tot de eindronde van de jeugdinterclub!
- De ploeg van kapitein Benoit DR (J12/3 A) is al zeker van de eindronde. Samen met Stef VO en Sebastien VDB probeert hij aanstaande woensdag in T.c. Chiwawa een plaats in de 8ste finale te veroveren.
- In dezelfde reeks spelen Darren VO en Arthur VD (J12/3 C) ook voor een plaats in de 8ste finale. Zij moeten naar T.c. Zomergem om hun plaats bij de 16 beste J12/3-ploegen van Oost-Vlaanderen te veroveren.
 
Twee ploegen zijn nog steeds in de running om naar de eindronde te gaan.
- De ploeg van Lies K (M9) moet woensdag winnen op de Vallei om nog kans te maken om door te gaan. Wij wensen haar, Hanne M en Mira V heel veel succes.
- Robbe G en zijn J10-ploeg zijn wat later gestart aan de interclub en hebben reeds hun 2 ontmoetingen gewonnen. Ze hebben zeker nog nood aan 1 overwinning om zeker te zijn van de eindronde. Laten we hopen dat ze deze aanstaande woensdag behalen tegen T.c. Brakel, één van de rechtstreekse concurrenten.
 
Go For Ever, Go... Ik ben trots op ieder van jullie...
 
Ook nog een bedanking aan de ploegverantwoordelijken voor de vlotte communicatie en het vervoer van jullie eigen en andere kids. Het is een plezier om met ieder van jullie samen te mogen werken.
 
Bert Dhondt,
Jeugdvoorzitter
Comments