Nieuwsberichten‎ > ‎

Eindronde J16/4 A zit er op

Geplaatst 2 jun. 2012 08:56 door Bert Dhondt   [ 2 jun. 2012 12:14 bijgewerkt ]
Het prachtige parcours van onze J16 zit er op. Op de terreinen van T.C. De Krijte streden zij voor een plaats in de finale van de eindronde. De sfeer zat nochtans goed en ondanks dat er onverwachts nog op zoek gegaan werd naar tennisschoenen (jaja Jordi, dit moest erin staan), waren onze boys gebrand op een overwinning.
 
Jari betrad als eerste man het terrein. De tegenstander was een heel degelijke spelers die zeer veel ballen op een rustige manier terughaalde. Jari vond geen antwoord op het spel van zijn tegenstander en kampte met een te grote foutenlast. Overpoweren lukte hem niet en ondanks de verschillende pogingen om aan te klampen, moest hij het onderspit delven.
 
Als tweede man speelde Sander tegen een zeer wispelturige tegenstander. Na het verlies van Jari werd deze match ongewild cruciaal, om een stap te zetten naar de volgende ronde. Beide jongens hadden last van stress en bij de tegenstander uitte zich dit op een negatieve manier, zelfs gericht op onze massale suppoertersclan. Zelf de papa van de tegenstander kwam ertussen en er volgde een waarschuwing van de interclubleider, dus zowle fysisch als mentaal vergde deze wedstrijd heel veel van Sander. Uiteindelijk draaide de wedstrijd uit op een beslissende T-break in de derde set, waarbij het uiteindelijk een 2-0 achterstand werd na de enkels
De jongens waren er het hart van in, speelden toch nog de dubbel, maar de gedachte aan de gemiste kans, resulteerde in een futloze dubbel die ook verloren werd.
 
Het eindresultaat slaat tegen en op dit moment overheersen waarschijnlijk de minder leuke gevoelens, maar...
  • Vergeet het mooie parcours niet!
  • De steun van de vele supporters!
  • De mooie momenten op en naast het terrein!
  • En vergeet niet: Tennis = leuk en het is en blijft maar een tennismatch ;)
 
Ik als trainer/coach/motivator/entertainer/... ben enorm trots op jullie prestatie en hoop op een verderzetting van dit mooie parcours tijdens de tornooien en volgend jaar bij de volwassenen.
 
Tot zover de woorden van een tevreden man. Tot op de For Ever!!!
 
 
Comments