Nieuwsberichten‎ > ‎

Einde van de Eindronde Jeugd

Geplaatst 17 jun. 2012 12:30 door Bert Dhondt
Na een verbeten strijd, heeft ook de laatste ploeg jammer genoeg zijn meerdere moeten erkennen. Onze J10/3A waren de laatste gladiatoren in de arena, maar hebben vorige woensdag verloren in de kwartfinale van hun eindronde.
 
Bas had een heel stevige tegenstander en verloor, ondanks de goede inzet en inspanning, van een betere tegenstander. Ondertussen deed Benoit er alles aan om zijn wedstrijd te winnen. Het werd een spannende strijd waarin een T-break in de derde set de beslissing zou brengen. Jammer genoeg slaagde Benoit er niet in om zijn wedstrijd te winnen, waardoor de beslissende 2-0 de overwinning betekende voor T.C. Zomergem. Beide jongens waren er het hart van in, maar op die momenten heb je een coach die de jongens (mits de nodige ondersteuning) toch nog kon opladen voor de dubbel. Ook deze werd uiteindelijk verloren door Benoit en Stef, maar ondertussen was het verlies van de enkel reeds verwerkt en kon er weer gelachen worden op het terrein.
De weg was heel erg mooi en ik kan niet genoeg benadrukken, hoe trots ik ben om jullie trainer te mogen zijn. We pikken zo snel mogelijk de draad op, zullen trainen om nog beter te worden en samen gaan met volle moed we de zomertornooien tegemoet.
 
Na regen komt altijd zonneschijn! Zeker op de For Ever! En nog iets, vanaf nu wordt er niet meer gelachen met de vervang(!!!)GSM van Bert ;))
 
Aan alle spelers en begeleidende ouders van alle ploegen:
 
een dikke dankuwel voor het vervoer, de steun en jullie grote opkomst
 
tijdens de wedstrijden. Dit bewijst nog maar eens dat de For Ever een club is met een hart voor de jeugd en een visie voor de toekomst. Aan alle spelers een dikke proficiat voor de inzet en de prestaties! Ik ben trots op ieder van jullie!!!
 
Groeten en tot later van een intens gelukkige trainer!
Comments