Nieuwsberichten‎ > ‎

Eerste speeldag Eindronde Interclub Volwassenen

Geplaatst 28 mei 2012 14:43 door Webmaster TC For Ever   [ 29 mei 2012 11:06 bijgewerkt ]
 
Afgelopen weekend gingen de gewestelijke eindrondes van start in de Interclub Volwassenen (zij het net voor iets minder kijklustigen dan deze foto laat vermoeden).
 
Op zaterdag ontvingen onze H45-3 (team Michel) de heren van Evergem. Na een vlekkeloze voorronde wisten onze heren ook deze keer de klus te klaren. Zowel Patrick Thienpont, Geert Sleurs, Patrick Vanderbeken, en Chris Boone wisten de (soms fel bevochten) partij te winnen, en lieten zo een 4-0 optekenen, wat meteen ook de kwalificatie voor de volgende ronde betekende!
 
Onze D6 (team Vanessa) trokken er op uit naar TC Vogelenzang (Lede). Ellen, Annelies en Hanne wisten hun enkelmatch te winnen, wat leidde tot een mooie 1-3 stand na de enkels. De verrassing was evenwel groot toen onze dames, toch bekend als goede dubbelspeelsters, beide dubbels verloren in 2 sets... 3-3 dus.
Vogelenzang had echter in de enkels ook een set weten te pakken, waardoor zij dus de overwinning naar zich toe trekken... Jammer, maar toch alweer een mooi parcours van onze dames!
 
Op zondag geen thuisploegen, wel 3 teams op verplaatsing.
 
De H6a (team Danny) trokken richting Lovendegem om daar de groepswinnaar uit poule D te bekampen.
Zowel Bjorn als Maarten wisten hun match makkelijk te winnen. Bij Julio en Lieven liep het iets moeilijker, maar toch konden ook zij de overwinning halen. Nog voor de wedstrijd van Vincent afgelopen was walste Andy over zijn tegenstander, wat meteen ook de overwinning in deze ontmoeting en kwalificatie voor de kwartfinales betekende. Voor de volledigheid geven we nog mee dat het 2-7 werd.
 
De H7 (team Geert) mocht vroeg in de ochtend vertrekken naar Lebbeke om zich daar te gaan meten met het lokale Hof ter Burst. In een evenwichtige ontmoeting konden Jens, Gilles en Tom hun enkelwedstrijden winnen, en lieten zo een 3-3 stand optekenen na de enkels. De eerste dubbel ging nog naar de gastheren, maar de twee daaropvolgende trillers werden door Pieter-Tom en Gilles-Geert gewonnen (de laatste zelfs in supertiebreak: 11-9)! 4-5 eindscore dus en onze H7 door naar de halve finales! Mooi!!
 
De D30-3 (team Hilde) gingen de rust en de natuur van Wachtebeke opzoeken. Els en Greta lieten een mooie overwinning noteren, telkens in 2 sets, en Hilde wist een o zo belangrijke set te pakken in haar wedstrijd. 2-2 dus na de enkels en alles nog mogelijk! Els en Mieke haalden het in de eerste dubbel in 2 sets waardoor meteen de eindzege (dank zij de extra gewonnen set in de enkels) zeker was, zelfs bij een finale 3-3 score. Mooie prestatie van onze dames!!
 
 
4 ploegen gaan dus door naar de volgende ronde, en die zijn alle 4 komend weekend op TCFE te volgen:
  • Op zaterdag (14u), neemt het team van Michel het op tegen Beckhand uit Beveren-Waas
  • Op zondag (10u), ontvangt het team van Danny de heren van La Gantoise
  • Ook op zondag (10u), ontvangt het team van Geert de heren van Park Ronse
  • tot slot, ook op zondag (14u), neemt het team van Hilde het op tegen de dames van 't Broeksken
Supporters op post!!!!!!
 
Comments