Nieuwsberichten‎ > ‎

Derde en vierde speeldag Interclub Volwassenen

Geplaatst 18 mei 2012 13:29 door Webmaster TC For Ever
 
Wegens wat technische problemen zijn de verslagen wat later dan normaal, maar bij deze toch overzicht van de stand van zaken, en een korte update van de afgelopen 2 speeldagen.
 
We beginnen met het overzicht van wie op vandaag al zeker geplaatst is voor de eindronde, wie nog in de running is, en wie jammer genoeg geen eindronde zal spelen dit jaar:
 
Reeds zeker van deelname aan de eindronde:
 • D6
 • D30-3
 • H6a
 • H7
 • H45-3
Zijn nog in de running voor de eindronde:
 • D5, dienen zaterdag te winnen op Evergem
 • H2, dienen zondag te winnen op De Pinte
 • H7 met 4 spelers, dienen zondag te winnen op De Jasmijn
Gaan al zeker niet door naar de eindronde:
 • D5
 • D7
 • H6b
 • H35-4a
 • H35-4b
Op de derde speeldag ontvingen onze D4 (team Emmy) de dames van de Wase. In een spannende ontmoeting moesten onze dames het stellen met een 3-3 gelijkspel. Ze eindigden daardoor op een gedeelte 2de plaats in hun reeks, maar aangezien ze 3 (!) spelletjes minder wonnen dan de dames van de Wase gaan deze laatste door naar de eindronde ten koste van onze dames...
De D6 (team Vanessa) ontvingen de dames van La Gantoise, en wisten een 4-2 overwinning binnen te halen.
De H35-2 (team Steven) ontvingen de heren van Wachtebeke, die net iets te sterk bleken en met een 0-6 overwinning terug richting Wachtebeke keerden.
De H35-4b (team Koen) verloren met 2-4 van Reinaert (Lokeren).
Onze D5 (team Veronique) wisten een 3-3 te behalen op het veld van TC Oudenaarde, maar wisten een set meer te behalen waardoor ze bij een eventuele gelijke stand toch aan het langste eind trekken.
De D7 (team Nele) kwamen uit Topspin terug met lege handen na een 4-2 nederlaag.
De H45-3 (team Michel) maakte de verplaatsing naar Zomergem en wisten met een 2-4 overwinning een mooie optie te nemen op de eindronde.
 
Op zondag 6/5 ontvingen onze D30-3 de buren van GTC Gavere. De bezoekers moesten met lege handen terug de scheldebrug over na een 5-1 nederlaag. Op deze manier wisten onze D30 zich te verzekeren van een plaats in de eindronde!
De H7 (team Geert) ontvingen de heren van Byblos (Erembodegem), en konden na een mooie 6-3 overwinning de punten thuis houden.
De H2 (team Frederic) haalden een mooie 6-3 overwinning weg bij Wetteren.
De H6a (team Danny) gingen met een nipte 5-4 nederlaag de boot in bij verliezend finalist 2011 Vos Reinaert (Sinaai). Beide teams waren reeds geplaatst voor de eindronde.
 
De vierde speeldag bracht opnieuw een drukke zaterdagnamiddag met maar liefst 4 ontmoetingen op de terreinen van TCFE, en 3 ontmoetingen op verplaatsing.
Onze D5 (team Veronique) moest in de dames van Racso maar nipt hun meerdere erkennen, en lieten de bezoekers met een 2-4 overwinning terugkeren naar Destelbergen.
De D7 (team Nele) ontvingen de dames van Park Ronse, en wisten de ontmoetingen met een 3-3 gelijkspel af te sluiten. Ronse haalde evenwel 1 set meer binnen, en zal bij een gelijke stand dus voor onze dames geklasseerd worden.
De H35-4a (team Dirk) ontvingen in een wedstrijd die moest gewonnen worden om in de running voor de eindronde te blijven. Onze heren lieten het jammer genoeg afweten, en moesten een 2-4 nederlaag ondergaan, alhoewel het even goed andersom had kunnen zijn.
De H45-3 (team Michel) wisten met een 4-2 overwinning hun derde zege op rij te behalen, en zich zo meteen ook te verzekeren van de eerste plaats in hun reeks en dus de eindronde.
De D6 (team Vanessa) maakte de verplaatsing naar de buren van Den Bruel, waar ze een mooie 2-4 zege wisten binnen te halen.
De 35-2 (team Steven) maakten de verplaatsing naar TC De Vallei (Temse), maar kwamen daar niet verder dan een 4-2 verlies.
De H35-4b (team Koen) rukten uit naar 't Lobbeke (Maldegem), waar de gastheren een maatje te sterk bleken en onze heren met een 5-1 nederlaag naar Asper terug stuurden.
 
Op zondag nog 3 wedstrijden.
De H2 (team Frederic) ontvingen TC Merelbeke, en wist met een mooie 7-2 overwinning de kansen op de eindronde te behouden.
De H7 met 4 spelers (team Jessy) ontvingen de leiders van Velina (Geraardsbergen). Deze laatsten bleken over de ganse lijn een verdiende leider te zijn, en keerden dan ook met een 0-6 overwinning terug richting Geraardsbergen.
Tot slot maakten de H7 (team Geert) de verplaatsing naar Zele, waar ze met een 3-6 overwinning ook hun deelname aan de eindronde konden veilig stellen. 
Comments