Nieuwsberichten‎ > ‎

2de speeldag Nationale Interclub H35

Geplaatst 11 jun. 2012 13:43 door Webmaster TC For Ever

Afgelopen zaterdag speelden onze Nationale H35 (team Nick) hun 2de wedstrijd, meteen de eerste Nationale wedstrijd op de terreinen van TCFE. Ze deelden deze eer met de bezoekers van Bree.
 
Desondanks het feit dat we binnen, op groot scherm, de (veel knappere) dames konden volgen in hun finale op Roland Garros, ging onze aandacht en nieuwsgierigheid toch uit naar onze heren.
 
Nick mocht de spits afbijten en moest na een knappe partij toch de wedstrijd aan de (bij momenten zeer sterk spelende) bezoeker laten, na 2 maal 6-4. Wim, die op hetzelfde moment van start was gegaan, bond de strijd aan met de hoger geklasseerde Limburgse ex-kampioen, maar moest de eerste set aan de tegenstander laten. Hij vocht echter terug en wist zowel set 2 als 3 te winnen. De wedstrijden van Guy en Frederic kondigden zich als makkelijker aan, en Guy won dan ook vrij vlot de eerste set met 6-0. De verrassing was groot toen hij de 2de set met 4-6 aan de tegenstander moest laten, maar hij wist zich kordaat (en geduldig) te herpakken in de derde set. Ook die werd terug 6-0. Frederic moest in het begin het goede ritme wat vinden, maar kon toch zowel de 1ste als de 2de set met mooie 6-2 cijfers binnen halen. Een goede 3-1 uitgangspositie dus na de enkels.
 
In beide dubbels werd op zeer hoog niveau gespeeld. De eerste dubbel moesten Nick en Guy nipt uit handen geven, maar de 2de dubbel werd zeer vlot gewonnen door Frederic en Wim.
Meteen de 2de zege op rij voor onze heren!
 
Komende zaterdag (16/6) gaan onze heren op bezoek bij Tennisland Rebecq (http://www.tennisland-rebecq.be).
Het belooft een wedstrijd te worden op het scherp van de snee!
Rebecq bevindt zich op een uurtje rijden van TCFE in de provincie Henegouwen, en is makkelijkst bereikbaar via de N60 tot in Frasnes, om vervolgens de E429 te nemen tot in Quenast (afrit 24).
 
De week daaropvolgend zijn ze vrij, maar noteer nu alvast 30/6 in uw agenda, want dan treden ze weer aan op TCFE voor wat een beslissende ontmoeting zou kunnen worden in deze Nationale voorronde.
 

Comments