Nieuwsberichten

Royaal ontbijten op TC For Ever!

Geplaatst 22 mrt. 2018 04:48 door Webmaster TC For Ever   [ 22 mrt. 2018 06:53 bijgewerkt door Danny Verschueren ]

 

Schrijf je vanaf nu in voor het luxe paasontbijt op zondag 8 april! Je plaats reserveer je online via deze link: https://form.jotformeu.com/70634368792365 of via jeugd@tcforever.be.


We hopen dat je erbij bent! 


Apero-time - Padel Pro Training

Geplaatst 22 mrt. 2018 04:37 door Webmaster TC For Ever   [ 22 mrt. 2018 06:52 bijgewerkt door Danny Verschueren ]


Iedereen welkom op vrijdag 6/4 vanaf 19u voor onze Apero-Time!

Voor de lessen zijn nog een heel beperkt aantal tijdstippen beschikbaar op zaterdag. 

Openingsfeest Seizoen 2018 Zaterdag 31/03

Geplaatst 22 mrt. 2018 04:37 door Webmaster TC For Ever   [ 22 mrt. 2018 06:50 bijgewerkt door Danny Verschueren ]

TC For Ever nodigt u uit op onze openingsavond op 31/03/2018 om 19u30.

Inschrijven kan tot 28/3 via info@tcforever.be , of in het clubhuis.Inschrijvingsmoment seizoen 2018 - Zondag 25/03/2018

Geplaatst 22 mrt. 2018 04:37 door Webmaster TC For Ever   [ 22 mrt. 2018 06:48 bijgewerkt door Danny Verschueren ]

 
Op zondag 25/03/2018 vanaf 10u30 tot 13u gaat ons inschrijvingsmoment door. Je kan er op dat moment aan verlaagde tarieven je (opnieuw) lid maken voor het komende seizoen, en dit zowel voor Tennis als voor Padel.

Meer info aangaande de tarieven vind je op de pagina Lid Worden.
Slag om Gavere 2017

Geplaatst 29 aug. 2017 00:13 door Matthias Vanheede   [ 29 aug. 2017 00:17 bijgewerkt ]


Naar jaarlijkse traditie vindt op zaterdag 2 september opnieuw de "Slag om Gavere" plaats. Helpen jullie ons om opnieuw de wisselbeker in handen te krijgen? Doe dan zeker mee! Aansluitend, om 19u, zijn er voor de volwassenen mosselen à volonté (voor kinderen is het mogelijk om frikandellen met frietjes te eten).

Alle bijkomende info vind je hier. Mail naar danny@tcforever.be als je mee wil tennissen en schrijf je in bij Nic als je mosselen wil eten. Tot zaterdag!


Inschrijven CK

Geplaatst 15 aug. 2017 09:26 door Matthias Vanheede


Schrijf je nu in voor onze ClubKampioenschappen! Net zoals vorig jaar organiseren we zowel een enkel- als een dubbelkampioenschap. Inschrijven kan via onderstaande links tot en met dinsdag 22/08.
Finale Oost-Vlaanderen interclub Jeugd

Geplaatst 18 jun. 2017 10:24 door Bert Dhondt


Beste leden en supporters,

aanstaande zaterdag 24 juni 2017 staat er voor de tweede keer in de geschiedenis van onze club een jeugdploeg van T.C. For Ever in de finales van Oost-Vlaamse jeugdcompetitie.

Kunnen Nathan, Bas, Stef en Stan het beter doen dan Arne, Brent en Elias in 2014? Kunnen zij wel de titel mee naar huis brengen? Wil je het als 1 van de eersten weten? Kom dan gerust of naar de gastclub TC Backhand (Gasdam 5, Beveren) om vanaf 9u de wedstrijden te bekijken. Supporters zijn meer dan welkom!

mvg,
Bert

Verslag jeugdinterclub week 3

Geplaatst 8 mei 2017 14:03 door Bert Dhondt   [ 8 mei 2017 14:04 bijgewerkt ]Totaalbalans WINST – VERLIES WEEK 3:

2-7WOENSDAG 03/05/2017:

U9: Rueben, Clement & Wout

Onze jongste helden trokken naar T.C. Brakel. Kapitein Clement wist daar zijn eerste enkeloverwinning te halen van dit seizoen, na een spannende T-break in de eerste set. Rueben kon als tweede man aanklampen in het begin van de wedstrijd, maar kon jammer genoeg niet winnen. De eerste ploegoverwinning was nabij en Clement en Wout dubbelden voor de overwinning. Na een lange strijd verloren ze jammer genoeg in Super T-break met 10-7. Toch dikke proficiat voor de prestatie jongens!

 

J U11/3 B: Lauran & Tibe

Opnieuw speelden onze jongens op onze bekende terreinen. Tibe speelde als eerste man tegen een hele grote tegenstander. De eerste set was hij wat overdonderd, maar in de tweede set sleepte hij er een T-break uit, die hij jammer genoeg ook verloor. Lauran had na winst in de eerste set in T-break wel uitzicht op een overwinning. Hij haalde dan ook zijn eerste overwinning binnen, waardoor de 1-1 stand er was na de enkels. IN de dubbel was het een spannende eerste set die naar de tegenstanders ging, na een T-break. De veer was wat gebroken bij de jongens en verloren de tweede set met 4-0. Goed gestreden jongens! Doe zo verder.

 

J U11/3 A: Emiel & Robbe

Emiel en Robbe konden een goede zaak doen door te winnen tegen ’t Broeksken op verplaatsing. De druk was echter groot voor Emiel en bij 1-1 stand kon hij zijn eigen emoties niet meer de baas, waardoor de match beslist werd door opgave. Een jammer zaak voor de ploeg weliswaar. Robbe probeerde zijn enkel nog binnen te halen, maar stootte op een moeilijke tegenstander. De dubbel was een maat voor niets en werd verloren met 4-0 4-0. Tijd om zich als ploeg te herbronnen en weer te starten met goede moed aan de volgende ontmoeting.

 

MU11/3: Mette-Marit, Silke, Noor & Hanne

Onze meisjes speelden deze week thuis tegen de Zilveren Klomp. Mette-Marit speelde als eerste meisje en leverde een schitterende strijd. Na verlies van de eerste set, dwong ze een derde set af na winst in de T)break van de tweede set. De derde moest ze echter aan haar tegenstander laten, ondanks een sterke wedstrijd (dixit fiere mama Stefanie). Noor speelde als tweede en kwam een heel sterke tegenstander tegen. Deze gunde Noor zelfs geen spelletje. Ondanks de onvermijdelijke nederlaag wilden Hanne en Silke toch nog voor de eerredder gaan. De vreugde was dan ook enorm toen ze de dubbel wonnen met 4/2 en 4/2. Super sfeer en inzet meisjes! Doe zo verder!

 

ZATERDAG 06/05/2017:

J U13/4 B: Mattiz, Maurice & Gauthier

Mattiz & co waren deze week vrij.

J U15/4 A: Robbe & Tibo

Robbe en Tibo zijn ongelofelijk op dreef. Na een moeizame start wist Robbe na verlies in de eerste set, de wedstrijd naar zich toe te trekken. Tibo klaarde de klus sneller en gunde zijn tegenstander wederom maar 1 spelletje. Ook de dubbel wonnen ze met vrij vlotte cijfers. Nog nood aan 1 overwinning en dan is de eindronde zeer nabij!

M U15/4: Larissa, Eva & Laura

Onze meisjes ontvingen de Jasmijn uit Sint-Niklaas. Laura en Eva konden beiden hun enkelwedstrijd winnen. Ook in de dubbel stond er geen maat op Larissa en Eva deze week. Heel vlot trokken ze ook in de derde wedstrijd het laken naar zich toe. Dikke proficiat Girliezzzzz!

J U13/4 A: Gust, Cedric & Rune

Door de afwezigheid van Gust trokken Cedric en Rune alleen ten strijden thuis tegen Pollare. Cke speelde als eerste man en was bereid om zijn vel duur te verkopen. Na een lange eerste set won uiteindelijk de tegenstander in T-break. De tweede set beloofde een even hevige strijd te worden, en werd gewonnen door Cke met 7-5. De derde set moest Cedric echter uit handen geven. Ondertussen had Rune echter zijn enkelwedstrijd reeds vrij vlot gewonnen. In de dubbel bleken de tegenstanders echter een laat te sterk en gunden Cedric en Rune zelfs geen spelletje. Volgende week nieuwe kans jongens!

J U15/4 A: Nathan, Stef, Stan & Bas

Onze vrolijk pubers kregen deze week bezoek van Park Ronse, steeds gekend om zijn sterke competitiejeugd. Deze week enkelden Nathan en Stef. Beiden hadden een zware tegenstander en hebben moeten strijden voor ieder punt. Nathan moest deze week echter zijn meerdere erkennen. Stef kan na een hevige strijd zijn enkel wel winnen met 7-5 en 6-4, ook geen eenvoudige opdracht. De dubbel van Stan en Bas moest dus de beslissing brengen. De tegenstanders bleken echter te sterk, want deze werd verloren met 6-1 en 6-1. Volgende week weer knallen jongens!

 

J U15/3: Benoit en Manu

Onze jongens in de hoogste reeks trokken naar T.C. Zomergem. IN het verleden is a gebleken dat zij een heel stevige jeugdwerking hebben en steeds zorgen voor moeilijke wedstrijden. Dit bleek ook deze keer niet anders. Benoit verloor zijn enkelwedstrijd en ook Manu kan de overwinning niet binnenhalen. IN de dubbel probeerde de jongens de eer nog te redden, maar verloren deze met 6-3 en 6-3. Volgende week proberen we voor de eerste overwinning te gaan!

 

Een moeilijke interclubweek blijkbaar voor onze jeugd. Even een wake-up call om er de komende week weer eens ferm in te vliegen. De eindronde is voor sommigen al in zicht, dus alles geven jongens en meisjes!!! We are still 1 TEAM FOR EVER.

Verslag jeugdinterclub WEEK 2

Geplaatst 2 mei 2017 11:53 door Bert Dhondt   [ 2 mei 2017 11:53 bijgewerkt ]Totaalbalans WINST – VERLIES WEEK 2:

4-5WOENSDAG 26/04/2017:

U9: Rueben, Clement & Wout

Onze kleinste jongens mochten opnieuw thuis spelen, deze keer tegen de Velina. Deze week was Wout er weer bij en kreeg ook onmiddellijk de kans om te enkelen. Na een goede start bleek de tegenstander echter te sterk en verloor hij dan ook zijn enkelwedstrijd. Clement was er vorige week dichtbij en speelde opnieuw een wedstrijd van 3 sets, ondanks de pijn aan zijn voet. Jammer genoeg kon hij ook deze keer zijn wedstrijd niet winnen. Wout en Rueben gingen dan voor de eerredder, maar slaagden hier niet in. Volgende week een nieuwe kans jongens!

 

J U11/3 B: Lauran & Tibe

Lauran en Tibe trokken deze week naar Merelbeke voor hun tweede ontmoeting en botsten daar op een hele sterke tegenstander. Ze waren zelfs zo sterk dat onze jongens slechts 1 spel konden bemachtigen in alle drie de wedstrijden. Blijven gaan jongens! Soms moeten we kunnen toegeven dat de tegenstander een maatje te sterk was voor ons. Toch een dikke pluim voor jullie inzet!

 

J U11/3 A: Emiel & Robbe

Emiel en Robbe kenden een droomstart met een sterke overwinning reeds op zak. Ook deze week wilden ze hun form doortrekken. Emiel knalde er op los en verpulverde opnieuw zijn tegenstander, zonder een spelletje prijs te geven! Robbe won heel vlot de eerste set met 4-0, maar had een T-break nodig in de tweede om de wedstrijd naar zich toe te trekken. De dubbel werd alweer de kers op de taart. Klasse jongens! Doe zo verder.

 

MU11: Mette-Marit, Silke, Noor & Hanne

Onze meisjes waren deze week vrijgesteld.

 

ZATERDAG 29/04/2017:

J U13/4 B: Mattiz, Maurice & Gauthier

De jongens trokken naar de Kangaroos in Aalst voor hun tweede ontmoeting. Kapitein Mattiz won na een moeizame eerste set de wedstrijd uiteindelijk met 7-5 en 6-0. Gauthier was er deze week weer bij en speelde de tweede enkelwedstrijd. Hij verloor deze echter. De dubbel moest dus de winnaar bepalen. Jammer genoeg konden Maurice en Gauthier deze niet winnen. Blijven gaan boys, een overwinning hangt in de lucht.

J U15/4 A: Robbe & Tibo

Robbe en Tibo trokken naar tennis2000. Na verlies in de eerste set wist kapitein Robbe de tweede te winnen in T-break. De derde set trok hij ook binnen, terwijl Tibo ondertussen zijn enkelwedstrijd reeds had verloren. In de dubbel waren beide tegenstanders enorm aan elkaar gewaagd. Ieder team won eens et met 7-5, waarna een super T-break besliste over de eindstand. Alles verliep goed tot op 7-7 er een dubieuze tussenkomst was van de interlubleider, waarbij hij een “strafpunt” toekende aan de thuisploeg. De jongens waren uiteraard onder de indruk en verloren zo de wedstrijd. Een opmerking werd op het scoreblad bijgevoegd. Jammer dat de acties van 1 volwassene een ontmoeting in die mate kunnen beïnvloeden.

 

M U15/4: Larissa, Eva & Laura

De meisjes trokken naar T.C. Kenta, op zoek naar hun eerste overwinning. Larissa speelde de eerste wedstrijd, maar verloor deze jammer genoeg in 2 sets. Eva kon haar wedstrijd echter wel winnen, al had ze daarvoor 3 sets nodig. Larissa was gebrand op de overwinning en samen aan de zijde van Laura vochten ze voor de eindoverwinning. Hun inzet werd beloond en ze wonnen de dubbel met tweemaal 7-5. Dikke proficiat dames!

 

J U13/4 A: Gust, Cedric & Rune

Gust en Rune enkelden deze week thuis tegen Oudenaarde. Na een moeizame start haalde Gust de eerste wedstrijd binnen. Rune was die dag in topvorm en gunde zijn tegenstander geen spelletje. Ook Cedric wou zijn steentje bijdragen en aan de zijde van Gust wonnen ze de dubbel ook met 6-3 en 6-4. Sterke start jongens!

 

J U15/4 A: Nathan, Stef, Stan & Bas

Onze A-ploeg bij de U15/4 trok naar Oostakker (T.C. De Krijte). Bas was deze week eerste man, maar kon zijn enkel niet winnen. Gelukkig was Stan daar om met 6-0 en 6-0 de bordjes weer in evenwicht te brengen. De opdracht voor Nathan en Stef was dan ook duidelijk geworden. Met een stevige score haalden ze de overwinning binnen.

 

J U15/3: Benoit en Manu

Onze jongens speelden deze week thuis tegen Reschebeke. De tegenstander bleek echter een maat te sterk. Ze verloren de ontmoeting met 0-3.

 

Opnieuw een week met winst en verlies. Hopelijk zijn jullie klaar voor een nieuwe week met volle moed, enthousiasme en vooral fair-play! Doe zo verder kids! 1 TEAM FOR EVER.

Verslag Jeugdinterclub WEEK 1

Geplaatst 24 apr. 2017 05:43 door Bert Dhondt   [ 24 apr. 2017 05:45 bijgewerkt ]Totaalbalans WINST – VERLIES WEEK 1:

5-4WOENSDAG 19/04/2017:


U9/3: Rueben & Clement

Onze jongste strijders tennisten de jeugdinterclub op het thuisfront in gang tegen T.C. Orbis. Kapitein Clement stond erop gebrand om een goed resultaat neer te zetten, maar moest na een lange strijd en na 3 sets toch zijn meerdere erkennen in zijn tegenstander. Ook Rueben had een moeilijke tegenstander en verloor ook zijn enkelwedstrijd. Ook in de dubbel bleken de tegenstanders ook een maatje te sterk voor ons. Volgende week proberen we het opnieuw!


J U11/3 C: Lauran & Tibe

Onze J U11 kregen een vrijgeleide voor hun thuiswedstrijd tegen Denderleeuw en wonnen de ontmoeting met 3-0.


 J U11/3 A: Emiel & Robbe

Onze jongens trokken naar Maldegem voor hun ontmoeting tegen ’t Lobbeke. Kapitein Emiel wist als eerste vlot zijn wedstrijd te winnen en gunde zijn tegenstander maar 1 spelletje. Zijn vriend Robbe had het moeilijker, maar wist uiteindelijk toch zijn wedstrijd te winnen in 3 sets. Als kers op de taart wonnen ze ook nog eens de dubbel in super T-break, dus kortom een superstart van onze jongens U11A.

 

MU11/3: Mette-Marit, Silke, Noor & Hanne

Onze meisjes U11 trokken net als de jongens naar ’t Lobbeke in Maldegem. Silke en Hanne speelden deze week de enkelwedstrijden, maar merkten al snel een stevige tegenstand op. Beide meisjes verloren al strijdend hun wedstrijd. IN de dubbel probeerde Mette-Marit en Noor de eerredder te behalen, maar ook in de dubbel bleek de tegenstanders te sterk. Volgende week een nieuwe kans meisjes!


ZATERDAG 22/04/2017:

J U13/4 B: Mattiz & Maurice

Kapitein Mattiz beet de spits af thuis tegen TC Racso uit Destebergen. OP een vlotte manier trok hij de eerste wedstrijd binnen. Maurice had het moeilijker en verloor zijn enkelwedstrijd. De dubbel zou dus de einduitslag in deze ontmoeting beslissen. Beide jongens streden voor wat ze waard waren, maar verloren de dubbel uiteindelijk in Super T-break (10-4). Jammer jongens, maar we waren er dichtbij. Kop op en volgende week weer ten strijde.


J U15/4 B: Robbe & Tibo

Robbe en Tibo namen het thuis op tegen de Haagse tennishoek. Na een tijdje stil gelegen te hebben, hadden ze wat tijd nodig om warm te lopen. Beiden verloren hun eerste set met 6-1, maar wisten alletwee de wedstrijd te doen kantelen en de overwinning al te verzilveren na de enkels. Toen beslisten ze om ook in super T-break de dubbel te winnen. Sterke start jongens!

 

M U15/4 : Larissa, Eva & Laura

Larissa en Laura namen het thuis op tegen T.K. De Pinte voor de enkelwedstrijden. Larissa verloor nipt de eerste set in T-break en moest jammer genoeg ook de tweede uit handen geven. Ondertussen wist Laura echter wel de bordjes in evenwicht te brengen door haar wedstrijd te winnen. Eva en Laura probeerden dan de beslissende dubbel naar zich toe te trekken. Ze gaven alles, maar konden jammer genoeg niet winnen. Volgende week weer een kans dames! Volle moed ertegenaan, want het was close deze week!

 

J U13/4 A: Gust, Cedric & Rune

Onze jongens mochten op bezoek bij de buren van GTC Gavere. Altijd leuk om op verplaatsing dicht bij huis te blijven, op een ondergrond die we kennen van de winterperiode. Gust en Cedric namen deze week de enkels voor hun rekening en hadden er zin in. Beiden gaven slechts 1 spelletje prijs aan hun tegenstanders. Om de overwinning nog meer glans te geven, speelden Gust en Rune voor de 0-3 overwinning en hoe… Ze wonnen de dubbel met 6-0 en 6-0. Sterke start boys!

 

J U15/4 A: Nathan, Stef, Stan & Bas

De ploeg trok naar de Jasmijn in Sint-Niklaas om hun eerste overwinning te behalen. Deze week speelde Natan als eerste man en wist vrij vlot zijn wedstrijd te winnen. Stef als tweede man had het een stuk moeilijker. Maar Stef zou Stef niet zijn als hij geen oplossing zocht en met het gewenste resultaat, een overwinning in 3 sets. Stan en Bas waren mee voor de dubbel. Enorm jammer dat na het lange wachten de tegenstanders opgaven bij een 3-2 voor onze jongens, omdat ze weg moesten. De vraag natuurlijk wat ze zouden doen bij een 1-1 stand… Jammer dat zulke zaken voorvallen, maar ja… Goeie start jongens!

 

Kortom, er zat een beetje vanalles in deze week. Laten we hopen de komende week nog meer overwinningen te mogen deelnemen. Iedereen is echter goed gestart en dat stemt ons als trainers heel blij. Doe zo verder kids! 

1 TEAM FOR EVER.

1-10 of 196